ja na razie doleciałem do 200 :lol: - więcej się bałem bo ślisko było :wink:
Śrudy antykradzieżowe
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
adas713
Śrudy antykradzieżowe
Witam , w mojej skodzie octavii rs 2007r zamontowane są oryginalne 18 rs , założone mają śruby antykradzieżowe niestety do takich śrub potrzebny jest specjalny klucz którego nie posiadam orientuje się ktoś gdzie mogę dostać owy klucz i jaki jest jego koszt ? przeszukałem allegro i nic
-
To chyba nie o klucz chodzi tylko o zabezpieczenie do odkręcenia śruby. Wystarczy dobrać odpowiednią końcówkę, którą montuje się do normalnego klucza do odkręcania kół. Tylko problem pojawia się inny, jaki numer zabezpieczenia kolega potrzebuje. Tutaj nie potrafię pomóc. Moje zabezpieczenie się jakiś czas temu uszkodziło i musiałem wymienić je na nowe, kupiłem w ASO koszt około 40 PLN razem z nową śrubą. Tylko, że ja wiedziałem jaki numer jest mi potrzebny.
Komentarz
-
-
adas713
@zdjęcie dodam rano bo przy aktualnym oświetleniu nic nie zobacze . Niestety auto jest sprowadzone i nikt mi nie przyśle . Mechanik powiedział mi że muszę zakupić zestaw 4 śrub antykradzieżowych i klucz ponieważ w feldze jest miejsce tylko na taką śrubę
Komentarz
-
Zamieszczone przez Rafał 82To chyba nie o klucz chodzi tylko o zabezpieczenie do odkręcenia śruby. Wystarczy dobrać odpowiednią końcówkę, którą montuje się do normalnego klucza do odkręcania kół. Tylko problem pojawia się inny, jaki numer zabezpieczenia kolega potrzebuje. Tutaj nie potrafię pomóc. Moje zabezpieczenie się jakiś czas temu uszkodziło i musiałem wymienić je na nowe, kupiłem w ASO koszt około 40 PLN razem z nową śrubą. Tylko, że ja wiedziałem jaki numer jest mi potrzebny.
Komentarz
-
-
adas713
Komentarz
-
W tej cenie kupisz najlepsze śruby zabezpieczające.Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
innova